Blogg100 nådde hundra dagar igår

Att blogga i hundra dagar gick i mål igår.

Jag lade av efter en tredjedel av tiden. Var det för att jag skrev om att pausa?

Nåväl, det blev lite mycket av allt möjligt i den perioden antar jag. När det gått några dagar var det svårt att komma igång igen. Men av #Blogg100 har jag ändå lärt mig att vara kontinuerlig och att blogga regelbundet. Det visste jag förvisso redan, jag bloggar ju redan på uppdrag där kravet är att jag ska leverera ca tio inlägg i månaden. Jag kommer att fortsätta blogga här, men inte varje dag.

Jag fick också upp trafiken på bloggen och det var och är också mitt mål. Det blev resultat ganska snabbt, redan efter några inlägg. Det får man ju vara tacksam för. Och jag ska fortsätta blogga här för att hålla kvar intresset.

Jag kommer att blogga nischat, kommer att prata om typografi, grafisk design, webbdesign etc. Kommer att fortsätta skicka bloggkärlek till mina inspiratörer. Lägga upp illustrationer. Jag har en ritarblogg (som jag kommer att exportera hit) där jag ritar av mina förebilder. Än så länge har jag bara publicerat två, men det ska bli fler.

Nu ska jag uppdatera mitt cv och presentation, har en drös intressanta jobb jag ska söka.

lacamilla

Denna har jag ritat på ritplatta i Photoshop. Fotot sidan om, antingen på skärm eller print. Jag kalkerar inte, då är det ju ingen utmaning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *